Çözüm sunduğumuz sektörler.
Perakende
Perakende firmaları, teknoloji ve globalleşme ile değişen tüketici davranışlarını tanıyabilmeli ve iş modellerini bu eğilimler doğrultusunda güncelleyebilmelidirler. Perakende sektörü ihtiyaçlarına özel çözümlerimizle, müşterilerimizin sektörel zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmaktayız.
İLAÇ VE KİMYA SEKTÖRÜ
Dünya piyasasına paralel olarak Türkiye’de de büyüme trendinde olan ilaç sektörü regülasyonlarla birlikte zorlu ancak bir o kadar da yeni fırsatlar yaratan bir süreç içerisinde. Türk ilaç sektörü, artan ve yaşlanan nüfusu, gelişen sağlık sektörü, gelişmeye devam eden ekonomisi ile gerek yerel gerekse global oyunculara çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları doğru kullanan şirketlerle birlikte Türkiye ilaç sektörü bölgesel veya küresel oyuncu olma potansiyeline sahip.
Apps Akademi olarak, bu potansiyeli açığa çıkarmak için müşterilerimize destek olurken sektörde uzmanlaşmış çalışanlarımızla ilaç sektöründeki şirketler uçtan uca çözümler sunuyoruz.
ENDÜSTRİYEL ÜRETİM
Üreticiler büyümeye oldukça önem veriyor ve pek çoğu yeni fırsatları araştırma konusunda agresif olacaklarını düşünüyor. Pek çok pazarda sınırlı büyüme beklentisi hakim olsa da, üreticilerin, “pastadan daha fazla pay alabilmek” için yeni teknolojilere yatırım yapmaları veya rakiplerinin pazar payını çalabilmek için acımasız bir rekabete girmeleri gerekecek.
HAYVANCILIK SEKTÖRÜ
Hayvancılık sektöründe zarar eden firmalar ve insanlar mesleki bilgi ve bilimsel yaklaşımlar olmadan dedelerinden gördükleri şekilde hayvan yetiştirmeye çalışıyorlar. Bu durumda oluşan karlardan zarar ediyorlar. Kesinlikle işletmelerinde en az 50 Büyük baş hayvan, Küçükbaş için koyun ve keçiler için 200 üzerinde, Kanatlı hayvancılıkta tavukçuluk için en az 2000 adet olursa sizlerin işletme giderlerini düşürür ve kar marjını artırabilirsiniz.
Apps Akademi olarak, bu potansiyeli açığa çıkarmak için müşterilerimize destek olurken sektörde uzmanlaşmış çalışanlarımızla sektöründeki şirketler uçtan uca çözümler sunuyoruz.
TEKSTİL SEKTÖRÜ
Tekstil; elyaftan başlayarak iplik, dokuma, örme, boya ve baskı gibi süreçleri, hazır giyim ise bu süreci kullanım eşyasına dönüştürecek işlemleri kapsamaktadır. Elyaftan iplik ve mamul kumaşa kadar olan kısım tekstil, kumaştan giyim eşyası elde edilene kadar olan süreç ise hazır giyim sektörünün içinde değerlendirilmektedir.
GIDA VE İÇECEK SEKTÖRÜ
Gıda güvenliğine yönelik ilgi ve kaygıların CIES’in (Tüketim Ürünleri Forumu) yaptığı Top of Mind araştırmasında belirtildiği üzere artması beklenmektedir. 2010 yılı ve sonrasında beklendiği üzere, yiyecek ve içecek firmaları altyapının ve kapsamlı standartların eksik olduğu gelişmekte olan pazarlara odaklandıkça gıda güvenliği daha önemli bir konu haline gelecektir.
TİCARİ GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ
Türkiye gayrimenkul sektöründe konut, ofis ve ticari yapı yatırımları 2008 yılından beri ön plana çıkmıştır. Perakende ve konut sektöründeki gayrimenkul kira ve satış gelirlerinin son 3 yılda artış gösterdiği görülmektedir. Önümüzdeki dönem içerisinde, yeni teşvik sistemi ve yakın coğrafyadaki talebin etkisi ile yatırımların doğu bölgelerine doğru kayması sonucu bu bölgelerde ticari binalara olan talebin artacağı ve gayrimenkul sektörü oyuncularının da bu bölgelere yatırım yapacağı belirtilmektedir.